Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden har en fælles vision om et røgfrit Danmark i 2030. Målet er et samfund, hvor ingen børn og unge ryger, og hvor færre end fem procent af den voksne befolkning ryger.

Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden er gået sammen om at danne partnerskabet Røgfri Fremtid. Vi arbejder for, at vi i 2030 ser de første røgfri generationer.

En international bevægelse

Røgfri Fremtid er en del af en international bevægelse og er forankret i WHO’s rammekonvention om tobak. Her har Danmark forpligtet sig til at beskytte både nuværende og kommende generationer mod følgerne af tobaksbrug.

180 lande har indtil videre skrevet under på konventionen og forpligtet sig til at beskytte deres børn og unge mod tobak. Røgfri Fremtid henter inspiration hos de lande, som har formuleret konkrete mål for, hvornår de vil være røgfri.

Røgfri Fremtid er et fællesskab

Visionen for Røgfri Fremtid er en fremtid, hvor vores børn og børnebørn kan trække vejret frit, fordi tobak ikke længere er en del af deres liv. Det skal realiseres i et fællesskab af partnere, der deler den samme vision.

Røgfri Fremtid engagerer aktører i et bredt partnerskab, som baner nye veje i arbejdet med tobaksforebyggelse.

Alle kan være med

Vi inviterer alle, som bakker op om Røgfri Fremtids vision og målsætning, til at blive partner i Røgfri Fremtid. Hver partner er unik og kan på sin egen måde bidrage til, at vi når i mål, så vi i 2030 ser de første røgfri generationer i Danmark.