Børn og unge skal ikke ryge. Alligevel er der hver dag 40, der begynder. Røgfri Fremtid kæmper for en røgfri generation.

Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden har startet Røgfri Fremtid med det mål, at ingen børn og unge og højest 5 pct. af de voksne i Danmark ryger i 2030.

Det skal være sværere at begynde
Gennem partnerskaber, kampagner, medier og debat arbejder Røgfri Fremtid for at gøre det sværere at begynde at ryge. Både lokale initiativer og politiske indsatser skal ændre ved rammerne og holdningerne til rygning blandt børn og unge, så færre vil ryge i fremtiden.

Se vores kampagner her

Et stærkt partnerskab 
Flere hundrede partnere har tilsluttet sig visionen om en røgfri generation. Blandt dem er repræsentanter fra uddannelser og skoler, idrætslivet, forvaltninger, detailhandel og kulturlivet. Alle partnere arbejder for at ændre normerne for rygning blandt børn og unge.

Bliv partner

Bred opbakning blandt danskerne
Ni ud af ti danskere støtter målet om en røgfri generation i 2030. På Røgfri Fremtids Facebookside er der livlig debat, når vi sætter tobak på dagsordenen. Du kan også være med – uanset hvad din holdning til rygning er.

Følg vores Facebookside her

Internationalt fundament
Røgfri Fremtid er forankret i WHO’s rammekonvention om tobak. Her har Danmark forpligtet sig til at beskytte både nuværende og kommende generationer mod følgerne af tobaksbrug. I Røgfri Fremtid bliver konventionen til virkelighed.

Mere info om WHO's konvention her