Her finder du inspiration og materiale til indhold på print, web og SoMe om Røgfri Fremtid. Du finder også materialer til events og aktiviteter.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til materialerne på kontakt@roegfrifremtid.dk eller tlf: 35 25 77 24

Videoer

Klik på videoen for fuld størrelse.
Højreklik for at gemme.

Videoerne kan eksempelvis bruges til jeres hjemmeside eller andre digitale platforme, inspirere til arbejdet med røgfri udearealer og vise jeres opbakning til en Røgfri Fremtid.

Logo

Klik på billedet for fuld størrelse.
Højreklik for at gemme PNG-fil.

Tjek retningslinjer for brug af logo, før du går i gang.

Her finder du to logoer som billedfiler. Du kan desuden downloade logoet som .eps-fil her. Har du brug for logo i andre farver eller typer, så skriv til Aske Panduro på apa@cancer.dk

Infografik og banner

Klik på billedet for fuld størrelse.
Højreklik for at gemme.

Bannerne og infografikkerne kan eksempelvis bruges til jeres hjemmeside eller andre digitale platforme, og signalere, at I støtter op om en røgfri fremtid. 

Materialer til udearealer, hvor børn og unge færdes

KL har udgivet inspirationskataloget Røgfri udearealer, der er en opfordring til kommunerne om at etablere røg- og nikotinfri uderum forskellige steder i byrummet. Det handler om udearealer på legepladser, foran idrætshaller, ved havnebassiner, foran ungdomsuddannelser, stadions, busstoppesteder og andre steder, hvor børn og unge færdes.

Som tillæg til inspirationskataloget har Røgfri Fremtid udviklet en pakke med skabeloner til skilte og kampagneplakater, som partnere i Røgfri Fremtid kan rekvirere kvit og frit og selv få trykt. Hent alle skilte og plakater herunder.

Hent ligeledes designmanualen, hvor I finder information om indholdet i pakken samt gode råd og vejledning til, hvordan der kan redigeres i
skabelonerne, så skilte og kampagneplakater passer ind hos jer her.

Skiltene er tænkt som permanente skilte, der kan hænges op ved legepladser, idrætshaller, stadions m.m.

Klik på et billede for at downloade

Plakaterne kan løbende opsættes i gadeskilte – eksempelvis forud for indførsel af røg- og nikotinfri udearealer og ad hoc ved udendørs arrangementer.

Klik på et billede for at downloade

Materialer til røgfri arbejdstid

Klik på billedet for at bestille.
Højreklik for at gemme.

Webinar i Røgfri Fremtid

Klik på videoen for fuld størrelse.
Højreklik for at gemme.

Webinar om røg- og nikotinfri initiativer i fitnesscentre

Inspirationskataloget  kan downloades her

Webinar om unge og stop 

Rapporten » Det er ikke altid, man quitter på en for-altid-måde « Et indblik i 18 29-åriges holdninger og erfaringer med rygestop kan downloades her

Webinar om røgfri arbejdstid

Hør forskellige arbejdspladser dele deres erfaringer med røgfri arbejdstid. Du kan læse mere om røgfri arbejdstid her.

Events & aktiviteter

Find inspiration og vejledning til aktiviteter, der sætter rygning på dagsordenen.

Røgfri Fremtid har udviklet materialer til aktiviteter og events, som vi har samlet i en eventvejledning. Denne vejledning indeholder en beskrivelse af hver aktivitet, samt hvilke materialer I kan/skal bruge for at udføre aktiviteten. Formålet er at inspirere og give idéer og vejledning til, hvordan I kan sætte fokus på og skabe dialog omkring rygning til eksempelvis temadage, byfester mv. Formålet med et event eller en aktivitet kan også være at skabe kendskab til partnerskabet Røgfri Fremtid, som arbejder for en røgfri generation i 2030.